CAB XENO3 Lézeres adattábla jelölő berendezés

CAB XENO3 Lézeres adattábla jelölő berendezés

CAB XENO3 Lézeres adattábla jelölő berendezés

A XENO 3 integrált lézerrendszert biztosít a fém és műanyag lemezek jelölésére.
A FIBER lézerforrás és az adattábla adagoló egy integrált biztonsági házba van beépítve az Class 1-es védelmi osztálynak megfelelően. Kompakt kialakítása és kis helyigénye miatt a XENO 3 illeszkedik a desktop munkához.
A XENO 3 által felvitt jelölések még hosszú távon is jól olvashatóak maradnak ipari környezetben is.
A hidraulikus hengerek, motorok, szivattyúk, hajtóművek, járműalváz vagy rendszerelemek adattáblái, tipikusan XENO 3 alkalmázások.

A cseretárak, vagy magazinok, lehetővé teszik a különböző méretű lemezek feldolgozását. A feldolgozandó lemezek 40x20 - 120x100 mm méret tartományban mozoghatnak, illetve 0,5-1 mm vastagságúak lehetnek. A lemezek egymásra rakása 50 mm-es magasságig lehetséges. A jelölés a védőablakon keresztül és a megvilágított belső tér segítségével követhető. A kihajtható fogantyúk leegyszerűsítik a rendszer telepítését, mozgatását. A cabLase jelölőszoftverrel az elrendezések grafikusan vannak megtervezve, a jelölések vezérelhetők és a folyamatok felügyelhetők. A rendszer távolról vezérelhető vagy felügyelhető. Lézer elszívó berendezés opciós tételként rendelhető, mely elengedhetetlen a biztonságos üzemeltetéshez.

Ajánlatkérés